Alla inlägg den 1 april 2009

Av Evelina - 1 april 2009 21:16

Så har ännu en dag passerat!


Idag har Tuva tagit fram cykeln :-) hon kom i håg hur man gör :-) Vi har bestämt att vi ska köpa en ny störrecykel till henne så hon inte behöver trampa så mycket fast hon var mäkta stolt över att hon numera når till backen på den lilla!


Annars har jag jobbat idag och imorrn ska vi på pulka utflykt med Tuvas dagis.... Bilder kommer när jag hinner med mig lite bättre :-)


Just ja! Vi hålelr på fundera om vi ska trycka på dagis om vilan mer eller inte. Peter är verkligen SUPERTRÖTT jämt. INte konstigt då han kliver upp kl 04.00 heller. Tidigare vilade han ju på dagen medan Tuva va rpå dagis MEN nu går ju inte det eftersom Agaton sover efter lunch och då måste Peter hämta Tuva eftersom de inte har någon vaken vila på dagis.... Jag tycker det är så DÅLIGT så det finns inte. För om Tuva kunde vara på en vaken vila på dagis kunde PEter få sova en stund och bli en gladare och piggare pappa på eftermiddagarna... Men men i övrigt är vi ju nöjda med dagis och de har ju gjort det väldigt klart att man på Tuvas dagis INTE har vaken vila trots att de flesta andra förskolor i kommunen har det..... Men en sak är säker de MÅSTE lösa detta till hösten för Tuva ska INTE sova där då! Annars kommer mamma Evelina bli riktigt besvärlig!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards