Alla inlägg under mars 2009

Av Evelina - 15 mars 2009 21:59

Jaha känns som att vi har sjukstuga här.... Agaton kräks ju oftare nu än förut. Typ 3 ombyten idag bara pga det + efter typ varje måltid eftersom han ALLTID kladdar ner sig REJÄLT! Verkar dessutom som att prinsen har feber och nu har han en riktigt otäck hosta.... Nåja vi ska ju till den kungliga huvudstaden om 2 veckor så då MÅSTE han vara frisk. Bättre nu än sedan alltså


Sedan får saker ben här i huset! Vår feberprovare är ju SPÅRLÖST borta och då ska ni veta att vi har LETAT överallt så imorrn ska vi köpa en ny och då kommer vi förmodligen ha 2 sedan!


Annars har dagen bjudit på scrapping för mig och Tuva. Vi har även varit och pimplat imorse och inte ett enda napp blev det. Vid halv tolv tog vi skotern och for till Väja för att åka skidor och grilla med draghundssektorn där vi sitter med. Tuva hade med skidorna och skulle åka en bit på tipsrundan :-) Hon åkte 1,5KM! Jag är fortfarande förvånad men det var nog för att mormor också var med och itne bara jag hon är VÄLDIGT duktig vår fina stora tjej! Under banan var det en tipsrunda för vuxna och Tuva svarade väl det hon tyckte lät bäst och jag hjälpte henne på några att få rättsvar. Hon VANN succen var total när hon valde en väska och en kortlek. Hur nöjd som helst! Sedan åkte hon hem med mormor och morfar istället för att åka skoter med oss. De var verkligen guppigt!


Nej nu väntar sängen. KOmmer ett inlägg med lite bilder med lite bilder strax!


Av Evelina - 14 mars 2009 07:54

Så är det lördag. Godis dag för de flesta men vi brukar äta på fredagar så även igår. Tuva skulle absolut köpa en burk från Dollar när hon fick välja!


Vi har en tid på barn åt Agaton så nu hoppas jag att kräkningarna bara försvinner av sig självt. Så slipper vi fundera mer på det..... Igår gick jag runt mo när jag gick från jobbet var riktigt tungt med en alldeles för full väska.....


Vi åt middag på kramm igår med mamma, pappa och markus. Riktigt trevligt var det! Gott med :-) Vi skulle se lets dance igår och då funkar inte TV:n det där kramnet var BILLIGT igår.... Hur kan man uppdatera så det inte funkar en FREDAG KVÄLL???!!!!


Barnen och Peter hade varit till farmor igår. Hon hade köpt SUPERFINA kläder. Det tackar vi för! Tuva älskade kläderna men mest gillade hon halsbandet hon har HELA tiden.


Imorse vaknade barnen 05.30 *GÄSP* Dock har jag hunnit med en promenad här på morgonen nu och sedan ska jag nog scrappa och därefter ska vi ut och pimpla!



Av Evelina - 12 mars 2009 19:20

Jag varnar redan nu det här blir ett gnälligt inlägg :-)


Det första är att Agaton kräks ju mer nu än tidigare och vi känner att besöket på bcv väl inte gav så mycket. Har visserligen mailat dem igen men vår privata sjukvårdsrådgivning (skönt att det finns en sån!) tyckte vi lika gärna kunde ringa barn så det blir det imorrn! Så var jag ut på landstingets hemsida och antingen är jag USEL att leta eller så finns det inga telefon nummer där utan bara landstingskatalogen som tydligen inte uppdaterat telefon numren sedan 2007 för rätt nummer kunde man säka på hitta.se Konstigt med en Webbplats utan telefonnummer... Kan inte vara säker på att det itne finns men jag tror inte det.... Om någon vet var man kan hitta så meddela mig!


Imorse tog jag ju prover och det tog verkli9gen LÅNG tid innan jag fick komma in. Tur att det inte var så många före! 3 patienter på 40 minuter hann de med....... Sedan var det min tur!


Har jobbat idag och det gick bra! Fick veta att kompisen Tuva lekte med igår har magsjuka så håll TUMMAR och TÅR för att VI INTE får det. Finns nog INGET värre att råka ut för!


Nej mu ska gnällspiken surfa vidare!

Av Evelina - 11 mars 2009 06:09

Så var den onsdag igen. Agaton slog upp sina blå vid kvart över fem. Då var väl mamman aningen trätt. Dessutom lyckades han klättra ur sängen utan att ramla ner så tioöringen kanske har trillat ner nu angående hur man tar sig ur sängen!


Tuva hade haft riktigt kul på skidåkningen igår!


Det som var mindre kul igår var att jag jobbade så länge att Agaton skulle sova precis när jag kom hem. Verkligen skönt att det inte är så varje dag!


Hade besök av en Joanna igår. Det var riktigt trevligt att bara sitta och prata en stund! Det måste vi göra fler gånger!


Nej nu ska jag tradera vidare! HAr inventerat barnens sår och sommar jackor och Agaton behöver en ny. Tur att tradera finns!!!!!

Av Evelina - 9 mars 2009 21:17

Nu är det vanlig vardag igen och jag måste ju ha världens bästa jobb som får träffa en massa barn hela dagarna! Verkligen SPERKUL!


Har även varit till KRamfors där jag var på VC, Peter hämtade sitt körkort, var på banken och beställde nytt pass!


Hade trott jag skulle få provtagningsremiss förra veckan för att ta prover men det har inte kommit någon så man kanske måste ringa igen då.... Känns så himla drygt för telefontiden börjar 8.30 = då jag ALLTID är på väg till dagis och sedan börjar jag att jobba så Peter får väl ringa och se vad som hänt........ Är ju mer än 2 veckor sedan jag ringde snart....


Agaton har bara sovit en gång idag så när Tuva och Peter var på gympa somnade han i min famn. Det är INTE ofta det händer. Tyvärr är han ju ganska tung så armarna domnade bort efter ett tag!

Av Evelina - 8 mars 2009 22:19

Idag har vi ju åpkt skidor jag och Tuva. Gick riktigt bra och detta skidspår är ganska nytt. Ligger i Herrsjökorsningen. Man far förbi hamtjärn och Agntjärn sedan innan man kan svänga mot kramfors ligger det. HELT perfekt för barn och andra som inte gillar uppför. För det var HELT plant. Verkligen härligt. Får se om jag itne far dit sedan någon dag!


LIllprinsen har lite feber men han har gått på som vanligt ändå!


Av Evelina - 8 mars 2009 08:32

Så är det söndag igen :-) Tiden bara RUSAR fram!


Vi har haft en trevlig helg med främmande på fredag. Igår började jag dagen med en promenad runt mo. Riktigt skönt att "göra bort det" på morgonen! Sedan efter frukost gick vi ut. Agaton somnade och vi åkte skoter. NU får jag faktiskt igång den själv. *STOLT*


Sedan var jag till arne och Helena på tävlings sektor möte. Gott fika som alltid :-) Vi ska ju arrangera en stor tävling eller den är när jag är på Mallis men i alla fall så behöver vi lite sponsorer så känner man att man vill sponsra oss så är det bara att höra av sig!'


Därefter var vi till Mattias och Helena och träffade föräldra gruppen som vi var i innan vi fick barn. Var VERKLIGEN trevligt och SKOJ att träffa alla! Vi åt även pizza till middag.


PÅ kvällen tittade vi på melodifestivalen....


Imorse vaknade barnan 05.30 *GÄSP* så när kl var 07.15 hade jag gått morundan. Ska iväg och åka skidor med Tuva sedan.


Nej nu ska jag tradera lite :-)

Av Evelina - 6 mars 2009 08:45

Så har ännu en vecka gått var tar tiden vägen????!!!!


Dagens planer är väl som följer:

* Städning

*Öppnis (Peter och Tuva ska vara hemma och Tuva vill åka skridskor!)

*Gå i lite affärer :-) (Barnen behöver inget men man kan ju alltid kolla!)

 * Tänkte mig en prommis sedan

* Middagsfrämmande

* Lets dance!!!

Ovido - Quiz & Flashcards