Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Evelina - 1 februari 2009 10:17

GRATTIS mamma! Min mamma fyller år idag!


Igår hade jag en SUPERDAG! Började med att jag mamma och barnen var till H-sand. Skulle väl egentligen inte ha nåt men det blev en heldel! Jag köpte: KLäder till barnen (som de egentligen inte behöver), födelsedagspresent till Agaton, scrappingpapper, barbie till Tuva och en mjukisblomma, 2 par skor till Tuva och ett opar till Agaton, papper till bröllopet, skridskor till Tuva och mat! Sedan åt vi på MC Donalds!


När jag komm hem trodde jag att vi skulle till m o p på middag men tänkte inte mer på det utan jag tänkte att det nog var liiiite konstigt att middagen var på lördag och inte på söndag när hon fyller år. Men sedan skulle vi klä på oss. Jag tänkte ta adidasbyxor. NEj sa Peter du måste vara finklädd. Han har aldrig åsikter om sånt! Varför det undrade såklart jag :-) Fick då veta att jag inte skulle äta med dem igår. Så mina kompisar kom till m o p och hämtade mig.


Fick en ögonbindel och sedan åkte vi bil i en evighet kändes det som. Var riktigt yr måste jag säga när jag klev ut. Hos M blev det ost, kex och vin samt en ansiktsbehandling av J:s syster F. Var verkligen skönt skulle man kunna göra JÄMT!


Sedan var vi på träffen och åt mat var verkligen gott! Därefter gick vi till M igen och spelade spel drack gott och surrade. Så alla som fått konstiga samtal och sms av mig det var för att vi spelade spel! Senare gick vi på Kramm och det var verkligen SKOJ är år och dag sedan jag gjorde nåt sånt. Så himla kul! Kom hem vid kvart i 3 och stupade i säng!


TACK TJEJER för en TOPPENKVÄLL!!!!!!!!!!!!! Jag hade superskoj och vill gärna ha bilder :-)

Ovido - Quiz & Flashcards