Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Evelina - 4 februari 2009 08:35

Så var det onsdag i dag. På fredag har vi ju dubbeltkalas så det är lite att fixa till dess. Sedan så jobbar jag till 16 idag sedan ska jag träna och efter det blir det ju sängen direkt.


Känns som att det är riktigt mycket nu! Var ju på dagis igår med rektorn och allt. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Vi har ju bestämt att vi måste hämta henne kl 12 eftersom det inte alls funkar när hon somnar där. Det är ju den enda lösningen de har just nu. Men jag tror ändå det gick fram att vi inte är helt nöjda med den lösningen men det är ju det enklaste för dem så de är väl säkert nöjda. PÅängterade att vår dotter ska INTE vara på någon sovvila där till hösten vilken hon kommer att göra till 100%.... Så vi får väl se. Är väl mest trist för Peter som kommer få vara supertrött hela våren men det kan itne hjälpas. Jag står ändå fast vid att det är riktigt dåligt att förskolan inte erbjuder en vakenvila!


Agaton var på 1 års kontroll igår. Det tyckte han inte var nåt vidare. Dels skulle en för honom okänd man klämma och känns på honom och kinkig som han är skrek han. Sedan fick ahn spruta och det gjorde väl inte saken bättre direkt! Han är i alla fall 75 cm lång och väger 10045g och hatt måttet är 48cm..... Nej nu ska man ladda för jobbet!

Ovido - Quiz & Flashcards