Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Evelina - 7 februari 2009 19:31

Så var det ÄNTLIGEN helg :-) Är lite förkyld så då känns det alltid skönt med helg!


Gårdagen var en toppendag. Fick present på morgonen av Peter och barnen en ny mobil telefon. MIn gamla gick sönder förra veckan så det var verkligen passande. Var sedan och jobbade och kom hem igen vid halv två. Så då fick Agatopn sina sista presenter och då åt vi tårta och Agaton fick äta med händerna. Blev itne alls så kladdigt som jag hoppades på eller trodde. Han såg mest chockad ut. FÅr JAG äta SJÄLV?? Det som jag aldrig får annars.....


Sedan var vi på Dollar. Tuva köpte födelsedagspresent och vi köpte godis där. När vi sedan åt dem smakade nötterna MÖGEL!!! BLÄHHHHH!!!!!!!


Därefter åt vi på jakten. Pizza, kebabtallrik och barnmatsburk blev det då. När vi kom hem kom bror. Agaton och jag fick present. Sedan flöt det på och alla utom min pappa som var sjuk kom. Agaton fick MÅNGA fina saker och även jag. Precis som ifjol önskade jag mig sockar fick 16 par :-)


Tuva tyckte att jag fick ALLDELES för lite presenter. Fick försöka förklara att det blir så när man blir vuxen...... Svårt för en 4 åring att förstå! 


Idag sov vi ända till halv sju. Sedan gick jag morundan och kl 11 for Peter iväg. Han är fortfarande borta så nu ska jag ner och fixa lite på en grej till honom! Just ja. det trista är ju att jag har fått ont i halsen. Är det inte bättre på måndag är det frågan om det itne blir doktorn för jag vill GÄRNA vara frisk till helgen. Man vill ju gärna att kort och annat ska bli hyfsat i alla fall!!!!


Bilder kommer nog imorrn!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards