Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Evelina - 6 februari 2009 07:00

Tänk att det är ett år sedan Agaton föddes. Vår lillprins är REDAN 1 år! Sedan är väl jag med 1 år äldre med men hur många tänker jag inte avslöja ;-)


Får skriva om dagen sedan tänkte bara berätta om Tuva. Hon är för härlig :-) Igår kväll sa jag att när du vaknar (och tänkte kring 6) kan du ta med Agatons paket som du ska ge honom och komma. Ja då ska jag sjung för er sa hon. Sedan vaknade hon 23.30, 02.30 då tyckte vi det var väl tidigt men då var Peter hemma så hon somnade hon. Kl 05.10 kommer hon överlycklig in i vårt sovrum. GRATTIS!!!! Ropar hon och ger Agaton paketen. Sedan sjunger hon vi gratulerar för både mig och Agaton. Då var det bara att kliva upp. Hon är ju bara för underbar vår Älskade stor tjej!!!!!!


Igår var grannarna hit och hälsade på och Agaton fick fina presenter. Tack tack!


Vi fick även lite dekorationer till bröllopet och ska dit och kolla på vaser de hade kvar sedan de gifte sig! Kan inte riktigt förstå att det är 1v och 1dag tills vi gifter oss.... Blir nervös av bara tanken. Det mesta är fixat! Ska skriva ut vigselprogram och festprogram sedan ska vi köpa mutningsmedel till Agaton = goda kex :-)

Ovido - Quiz & Flashcards