Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Evelina - 11 maj 2009 08:15

Helgen som var såg ut som följer:


Fredag: Såg vi på hockey på kvällen!


Lördag: Började med att hela familjen gick morundan. Tuva har verkligen blivit stor och duktig inte en massa gnäll eller så. Hon orkade gå HELA vägen. Sedan kollade vi på brädor hos mamma och pappa till vår nya jättesandlåda. HIttade faktiskt så Peter bara behövde köpa 2 st ganska korta. Bild kommer när den är klar och fylld med sand.


Tuva var hela dagen med morbror Markus och Bea. Tuva hade tydligen pratat hela tiden :-) Som markus konstaterade kan hon numera säga R :-) De hade handlat, tittat på djuren och på em när Tuva blev trött ville hon ta en biltur där hon somnade.


Här hemma hade vi STORSTÄDNING av köket. De som hade huset före oss hade den dåliga smaken att sätta skårade lister på alla köksskåpen. Är rätt snyggt men VÄLDIGT osmart. Jag har skrubbat alla utsidor med tandborste!!! Det gick 2 stycken. SEdan är det skillnad på billiga och dyra tandborstar med kan jag säga!


PÅ kvällen kom farmor och Palla. Vi skulle grilla men grill kolet ville inte vara med så vissa delar fick vi steka :-) Till efterrätt blev det kladdkaka. Mycket trevligt!


Söndag: På söndag morgon gick jag runt mo. Det var riktigt härligt! Sedan var det frukost och därefter gick vi till mamma och pappa. De hade köpt klänningen och koftan till Tuva. Det tackar vi för! SÅ himla fin!!!!! Sedan gick vi hem och på vägen stannade Tuva föra tt leka med några barn på området. Jag gjorde färdigt köket och Peter fixade till sandlådan.


PÅ em var vi och köpte rengöringsgrejor på DOLLAR. Sedan fikade vi åt middag, var ute och lekte innan det var godnatt.


Nu är det måndag och dax för jobb!

Ovido - Quiz & Flashcards