Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Evelina - 17 maj 2009 18:59

Vilken härlig dag det har varit!


Jag och Jeanette gick imorse och jag måste säga att vi är duktiga som gått flera dagar nu och imorse kl 7. Såg en riktigt häftig grej igår och även idag en självgående gräsklippare såg riktigt fint ut med! En sån skulle jag vilja ha!


Resten av dagen var vi hemma och lekte. Vi sov en stund mitt på dagen och sedan var vi på picknick hela familjen.


Klara, Peter, Tuva och Agaton därefter var vi på lekparken där Agaton åkte rutchkana själv. Han gick uppför trappen och åkte ner. Peter åkte också men jag lägger inte in de bilderna på honom :-)




Sedan kommer en bild från trivsel kvällen på dagis tagen på agaton som inte går där än.



Nu ikväll när vi gick med Klara skulle Tuva plocka maskrosor. HEMSKA blommor fulla med lus men det blir verkilgen fina kort!



En av dem. Den andra verkar ha försvunnit men som sagt bilderna är fina:


Veckan som kommer ser ut så här:


Måndag: Enda som är planerat är en promenad är itne säker på om jag ska jobba på em men jag tror inte det


Tisdag: Jobb -18 sedan vårfest på jobbet och promenad


Onsdag: Jobb 7.30 - .16 eller 16.30 sedan ska vi till Svärmor som fyller år. Ska även på Bodéns och KOmsum samt apoteket då. Morfar ska vara barnvakt till Agaton


Torsdag: Ledigt


Fredag: Jobb 10.30 - 18 sedan packa det sista


Lördag: Vi far till Mallorca!!!!!!!




Av Evelina - 17 maj 2009 06:45

Ja vi har nog kostaterat att vår lille prins är allergisk mot mjölk :-( Vi är ju ganska nog med att han INTE får mjölk i icke tillagad form men eftersom ahn inte kräkts på över en vecka blev vi tvugna att testa lite igår så vi åt chokladpudding. Det tyckte han var VÄLDIGT gott men efter 5 minuter kräktes han.



Så som någon sa så är det ävl ganska troligt att det är mjölken. S3edan kan ju inte jag skilja på laktos och mjölkprotein. Så nu ska vi hålla honom borta från mjölk som inte är tillagad, grädde, glass mm. Vi ska ju på kalas i veckan så vi köper kanske med sorbet åt honom.


Nu väntar jag på sms från jeanette att hon är vaken så ska vi ut och gå. Jag ska hämta Klara för mamma och pappa är i Östersund och tävlar med Carro.


Riktigt sån far lär hon väl inte ha på promenaden hoppas jag :-)

Ovido - Quiz & Flashcards