Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Evelina - 6 juli 2009 21:42

Haha nej men riktigt så illa är det inte. Jag ska ju jobba v 30. Ska bli gnaska kul särskilln nät lönen kommer i augusti :-)


Idag har vi varit till mamma och pappa för att vattna där men det visade sig att bror och Bea var där så det får dem fixa då! Tuva och Agaton busade järnet med morbror Markus och Bea. Verkligen kul att se att Agaton inte alls är så blyg som Tuva var i samma ålder.


Imorrn ska jag och Peter på banken och eftersom ingen av våra ordinarie barnvakter är hemma så ska Markus ha barnvakts premiär. Eftersom barnen avgudar honom går det säkert JÄTTEBRA. Som tack för det bjuder vi honom på middag! Eventuellt kommer Bea med om hon inte jobbar. Markus enda önskar är att Agaton inte ska bajsa men då får han väl våldsgästa någon av våra grannar......


Annars har vi gått till Raimo och Annica och vattnat. Imorrn kommer de ju hgem från sin Thailandsresa. (Jag är inte alls avis särskillt inte nu när de sitter på planet :-) )


Tuva har fortfarande lite feber men jag är pigg dock ganska trött så det kanske är nåt skit på G i alla fall! Hoppas inte för jag vill gärna vara frisk och INTE ens förkyld på semestern för det kommer ju som ett brev på posten när man börjar jobba på allvar i augusti!

Ovido - Quiz & Flashcards