Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Evelina - 9 juli 2009 21:14

Jaha i dag hade vi väl inga planer mer än att vi är ganska så less på att bara vara hemma i detta urtrista väder. Ingen bil hade vi heller eftersom Peter försovde sig i morse.


Jag och barnen gick till Bollsta och åkte buss till Kramfors. Sedan gick vi till Erikshjälpen och det var riktigt bra. Sedan gick vi till Dollar innan vi var in på stan i Kramfors. Handlade en lastbil på Erilkshjälpen och presnt till kalaset Tuva ska på nästa vecka.


Sedan skulle vbi testa nya fiket när Peter slutat. Där var överfullt så vi gick på konsum istället.... Det vi trodde var arraksbollar var chokladbollar (såna bakar jag billigare själv) sedan fanns inget mjölkfritt till Agaton och vi trodde att han skulle vara nöjd med mariekex. Det var han INTE. Så vi kommer nog aldrig fika igen där. Eller så länge Agaton ska ha mjölkfritt. Han kräktes nu ikväll med så jag vet inte jag......


Nåja på konsum hittade vi mjölfriabullar. Som man kanske kan fundera på om de var mjölkfria eftersom han kräktes ikväll??


Ikväll kom i alla fall farmor och hon hade köpt gosedjur till Agaton på IKEA. Han älskar dem sedan fick barnen pyjamaser/natlinnen. Det tackar vi för.


Vi visade farmor Tuvas inflamerade mygg bet som farmor la om eftersom det tydligen behövdes. Tur att andra är mer kunniga än vad jag och Peter är :-)


I alla fall så är Tuva lite prickig vilket många barn är nu. dessa sitter lite konstigt till så vi får se om det blir bvc imorrn eller inte. Hon var väldigt hängig ikväll och hon är fortfarande lite svullen i halsen men vi får väl se.. Hon är inte direkt sjuk. Imorgon är det tänkt att hon ska vara med en kompis på dagen så jag hoppas hon är frisk för det har hon sett fram emot!

Av Evelina - 9 juli 2009 07:40

Vad har HÄNT med det fina soimmmar vädret kan man ju fråga sig??? Ser ju ut som detta ska h¨ålla i sig ett tag till. Riktigt trist om ni frågar mig....


Går dagen ägnades åt städning och försvunna kläder. Jag sorterade kläder igår för att upptäcka att somnliga kläder är borta!!!! Sånt kan göra mig galen. Jag var på dåligt humör hela dagen. 2 tights för Tuva hittade jag inte och en helt ny tröja som ligger i plasten.... Mycket underligt!!!


På kvällen gick jag och Tuva morundan. Hon cyklade och jag gick och idag har jag jordens träningsvärk! Jag drog hennes cykel uppför alla backar och ni som gått moruindan vet ju att det finns ett antal såna under promenaden!


På kvällen kollade vi på byggslagent och köpte glass av glassbilen. Pucko till mig o Peter och isglass till barnen. Är bra att ha lättsammaglassar att bjuda på då det blir en hel del sånt under sommaren när det bor mycket barn på gatan.


Nej nu vankas det frukost och sedan ska jag väl ladda för dagens görande som är klippa gräset men jag vet inte om det går när inte Peter är hemma..... 

Ovido - Quiz & Flashcards