Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Evelina - 8 juli 2009 08:35

Vad har hänt med vädret??? Helt uruselt m´åste jag säga bara en MASSA regn.


Igår hade vi Markus och Bea här som barnvakter. Det gick MYCKET bra så nu har vi en till omgång potentiella barnvakter. Finns nog fler bara vi räknar efter lite. Mycket bra då de andra har en förmåga att vara upptagna samtidigt oftast när vi behöver barnvakt :-) Himla konstigt egentligen.......


Mötet på banken gick bra jag får dessutom till baka straff avgifterna efter min fadäs med shoppingen på planet från Mallis det tackar jag för. Detta eftersom banken är väldigt mån om att ha oss som kunder. Var kanske efter att Peter började fråga om husånet :-)


Igår kväll var jag på brukshundsklubben och eftersom det faktiskt är JULI bestämde jag mig för att inte ta mössa, vantar och fleecekläder men det var en riktig MISS. Det regnade typ HELA kvällen och jag var som en blöthund trots mina regnkläder. ISANDE kallt var det med...... Tävlingen flöt på bra trots kylan och regnet....


Näör jag kom hem hade Laukkas varit här med superfina saker till oss. Barnne fick tröjor shorts ochen klänning. Vi fick superfina kuddfodral så det tackar vi verkligen för med!


Idag är det grått och regnigt. Jag är lite sugen att åka på Eriks hjälpen i kramfors. Men då får det bli buss för Peter har tagit bilen.... Nåt åste man ju hitta på i detta USLA väder. Någon annan med tips på vad man ska göra???


Något annat jag är lite sugen på är att åka på en loppisrunda. Men inte själv och peter gillar inte sånt så någon som är sugen så följer jag gärna med :-)

Ovido - Quiz & Flashcards