Alla inlägg under januari 2009

Av Evelina - 15 januari 2009 06:53

Kom på att jag glömt en sak!


STORT GRATTIS till C och P och storasyster T till eran lillasyster! Ser framemot att få se henne och snusa lite bebis!!!!!!

Av Evelina - 14 januari 2009 21:40

Tänk att det redan är onsdag! Tuva längtar MASSOR till kalaset så det ska bli skoj!


Idag har jag jobbat som vanligt och nu ikväll har motionsgympan (även kallad inte av mig men andra elefantbaletten) börjat igen och det är så himla skönt tycker jag. NU kör man ju inte så hårt från början men ändå....


Vet itne om jag har något mer att skriva.... Jo de flesta vi bjöd på bröllopet kommer i alla fall och alla barn utom en kommer på Tuvas kalas!

Av Evelina - 13 januari 2009 07:32

Blev inget skrivet igår kväll men det hände väl inte så mycket heller!


Det verkar som att barnen Tuva bjudit till kalaset kommer så det var ju väldigt roligt!


Igår bakade vi chokladbollar eller Peter och Tuva gjorde det till kalaset. Jag jobbade länge igår och det är ju alltid fint med lite extra inkomster!!!!!!


Idag vaknade barnen 05.30 *GÄSP* Vet inte varför de måste vakna så himla tidigt. Eller Tuva väckte mig och Agaton när hon sjöng julsånger...... Idag ska jag jobba och sedan ska vi träffa prästen. Ska bli riktigt spännande att se. Man har ju liksom ingen koll på sånt där. Barnen ska också följa med så hon får se varför vi vill ha det ganska kort!

Av Evelina - 11 januari 2009 19:25

Vilken dag!


Imorse tag jag och pappa och gick morundan. Var riktigt härligt! Försöker ju gå varje dag om man bara kunde vara lite bättre på ätandet med....


Sedan skulle Tuva på kalas. Hennes första utan mamma eller pappa! LIlltjejen börjar bli stor! Tuva var nervös men det gick bra och hon hade verkligen skoj!


Under tiden Tuva va rpå kalaset skulle jag fixa Tuva nya gardiner på rummet. Har ju köpt på tradera men den säljaren är avstängd så som tur är köpte jag tyg på IKEA. Jag HATAR att sy och det syns kanske på gardinerna med. Där man ska stoppa gardinstången blev nänligen för smalt på flera ställen... Jag var RIKTIGT irriterad men det blev bra till slut!


Sedan var jag och Agaton till JOanna. Vi fick också träffa hennes Jocke. Var väldigt trevligt! Joanna hjälpte mig med sminket till bröllopet och det blev så himla bra! Jag är SUPERNÖJD!!! Både Peter och svärmor och Jocke tyckte också det blev bra. Jag är VERKLIGEN USEL på sminkning så nu ska jag träna lite. Undrar om de känner igen mig på jobbet om jag kommer dit sminkad i nåt mer än maskara?????


Väl hemma åt vi köttsoppa till middag och det blev riktigt gott. Sedan provade jag klänningen och den passar fortfarande problemet blir nog vad jag ska ha upptill. Det är en klänning med axelband och jag gillar inte sånt utan vill gärna ha något på armar och axlar.  Till klänningen följde en sjal som jag tycker är lite stor så jag provade den på olika sätt.... Så Joanna när du kommer hit ska jag prova så får du vara smakråd! Peter tycker ju att allt blir bra......


Nu är jag RIKTIGT trött så det blir godnatt tidigt!

Av Evelina - 10 januari 2009 20:59

Så var det lördag och helg efter en kort vecka!


Imorse bestämde jag mig för att vara lite hurtig och åka skidor blev 10 km efter elljusspåret. Var väl lite med livet som insats men ändå skönt när det är gjort.


Därefter tog vi skotern. Målet var Borgtjärn och visst kom vi fram men det var väldigt kallt så vi grillade och fikade och sedan for vi hem. Var riktigt kallt....

 Nu ikväll har jag och Tuva byggt legoslott och sedan kom bror med flickvän så Tuva fick vara uppe länge så nu somnade hon på 2 minuter :-) Lillebror är dock redan i våran säng..... Men men det blir säkert bättre kommer ju en dag när han GARANTERAT inte vill sova mellan mamma och pappa!


Ha en trevlig kväll!

Av Evelina - 8 januari 2009 19:57

Så var det torsdag igen! Tänk vad tiden går snart HELG!!!!


Idag har jag jobbat sedan gick jag morundan och nu har vi piffat lite i Tuvas rum och nu är jag super TRÖTT: Snart blir det nog sängen för mig!

Av Evelina - 7 januari 2009 21:43

Då har man jobbat sin första dag. Riktigt skönt att komma tillbaka till rutinerna.


Efter jobbet var vi på affären eftersom kylen var i det närmaste tom sedan skulle jag på blomsteraffären här i byn för att beställa brudbuketten men fick då höra att de ska stänga så det måste jag till K-fprs och ordna blir nog på fredag! Ska även på Wedins och leta stövlar och joggingskor till Agaton då!


Ikväll har jag varit och lämnat inbjudningskorten till TUvas kalas och sedan promenerade jag runt mo. -15 grader så det var lite bitigt måste jag säga. Ha en trevlig kväll! Nu ska jag strax lägga mig!

Av Evelina - 6 januari 2009 19:15

Idag var det äntligen lite varmare så man kunde gå ut! Så när Agaton skulle sova på fm klädde jag på mig och gick morundan. Var riktigt skönt! Hämtade även mitt paket från panduro :-) Så nu har jag ÄNNU fler papper att scrappa med. Nu gäller det bara att hitta tid till det!


Tuva har på kvällen varit trött = på väldigt dåligt humör vill jag lova!


Imorgon återgår vi till vardagen vilket gör att Peter jobbar 05-09 och jag 9.30 till 13.30. 


Agaton blir idag 11 månader så här kommer en 11 månaders bild. TÄnk att det är 1 månad tills han fyller år. Då fyller ju även jag år!

Ovido - Quiz & Flashcards