Alla inlägg under juli 2009

Av Evelina - 15 juli 2009 19:55

Imorse vaknade Tuva halv sju.


- Mamma du minns väl vad vi ska göra idag???


_ Mmmmm (något trött mamma)


- Men vi ska ju till Hampus kom NU!!!


När vi ätit frukost och grejat lite for vi äntligen iväg. Agaton sov i bilen och vi började med Willys eftersom vi blev lite tidiga. Varför finns inga såna affärer här uppe. Det mesta är MYCKET billigare!


SEdan skulle vi med sufletten till vagnen på Barnens hus. Precis när jag lägger upp den på disken sedan jag att det INTE är trasig. Min make har skruvat ihop den fel så därför fäster den inte.... Nåja det blev billigt i alla fall!


Där efter var vi på IKEA och där fikade vi innan vi köpte 3 gosedjur och 2 förpackningar prismor. Sedna tog vi Birsta City huset. Handlade bara på name it för 120 kr.... Har aldrig gjort av med så lite pengar!


Sedan hade vi en toppendag hos Victoria, Hampus och Filip. Väldigt trevligt. Vi fick pannkaka till lunch sedan badade barnen och även jag :-) Agaton ramlade gång på gång och tog sg inte upp. Lite farligt man kan verkligen förstå att barn drunknar lätt....


 Jag köpte ett par meandi tights och en traktor tröja till Agaton. jag har också bokat en meandi träff med Victoria så den 20/8 är det klädvisning hemma hos min kl 18.30 Vill man komma är det bara att säga till :-)


Nu sk ajag skjutsa bror med kompisar till Kramfors och köpa nåt gott......... Peter har nämligen gått på SEMESTER idag!!! JIPPI! Det är nu 1 månad till han börjar jobb igen!

Av Evelina - 14 juli 2009 21:25

Viliken härlig dag vi haft idag. Har inte kameran inne så några bilder blir det inte idag.


Imorse gick vi till lekparken utrustade med kex, chokladbollar och festis. Barnen lekte MASSOR. Agaton åkte ruyschkanan själv MÅNGA gånger och annars lekte bägge barnen. Massor med fina bilder blev det. Tuva sa mamma vad du är snäll idag.... Hmmmmm undrar just hur man ska tolka det :-) Agaton gick både till och från lekparken utan gnäll så vagnen var gabska överflödig.


När vi gick hem kräktes han dock och jag kan inte riktigt förstå det. Jag kommer aldrig bli klok på vad han kräks av för ALLT var mjölkfritt som vi fikade... Nåja det ska jag ta när jag ringer på barn på fredag eller måndag tänkte jag


När Peter kom hem åt vi Mellis sedan åkate vi till KRisse. I sollefteå åskade och regnade det. Verkar ofta vara sämre väder i Sollefteå än i Bollsta för här hade det då inte regnat någonting alls.


Hos Krisse fixade vi lite spel till vårt wii. B.la Super mario bros 1, 2 och 3. Det känns som lite nostalgi m¨åste jag säga. Sedan åt vi tacos och det var riktigt trevligt!!!


Väl hemma gick jag morundan i rask takt i det fina vädret vi har i Bollsta. Imorgon bitti ska vi på Birsta (Ikea, Exit, Cubus och pop och barnens hus) och hälsa på Victoria, Hampus och Filip vet itne om Reidar är hemma eller jobbar men det visar sig. Det ser vi verkligen framemot jag och barnen så nu hoppas jag de är på brahumör imorrn. Jag har faktiskt packat i badkläder OM det blir bra väder. Känns kanske LITE optimistiskt men hoppet är det sista som överger människan! 

Av Evelina - 14 juli 2009 09:01

Nu ska vi borsta tänderna och sedan ska vi på lekparken eller som Tuva kallar det på picknick. Bilder kommer nog sedan.


Ikväll ska vi till kusin Krisse och förhoppningsvis kunna köpa lite roliga spel till vårt Wii

Av Evelina - 13 juli 2009 21:53

Kom precis på att jag ikväll börjat scrapp de julbilder jag inte gjort än :-) Knäppt eller vad?? Förstå hur mycket kort jag har att scrappa :-)

Av Evelina - 13 juli 2009 16:21

Idag har jag och Tuva spelat spel när Agaton sov. Det gick bra men följande dialog utspelade sig då vi spelade pippis sak letar spel ungefär som finns i sjön:


Jag: Har du några vilda djur

(Tuva hade fått ett innanoch berättat det)


T: Finns i sjön


Jag: Nej men jag vet att du har en.


Tuva: Det kan du INTE veta för du har inte sett mina kort.

 JAg hade inte sett hennes kort


Jag: Men om man har så måste man ge bort man får inte ljuga.


Tuva såg aningens surare ut och gav mig inte den.


Jag igen: Men då kan vi ju inte spela om inte du gör som man ska


Tuva på gränsen till ledsen: Men det är faktiskt mitt spel o ch då får jag faktiskt göra som jag VILL dessutom har du inte sett mina kort så du VET inte.......


Hon har mycket tankar och funderingar och dessutom talet för att prata för sig.


Barnen är i alla fall friska eller de har nåt virus men doktorn trodde inte det smittade. Vilken himla tur vi som har en massa saker att göra i veckan. Agaton var enligt Peter mer skräckslagen  än någonsin för att gå till doktorn. Det börjar bli ett problem så nu får han allt se till att hålla sig FRISK så vi slipper åka på fler besök. På torsdag ska vi på bvc på terapi så han får se att det inte är så himla farligt ändå!

Av Evelina - 13 juli 2009 11:21

Japp kl halv tre ska vi med bägge barnen på VC och Peter ska följa med. I alla fall så har de ju sån där öppenmottagning på vår vc men Agaton är för liten så han behöver en tid. Så jag har ju tänkt att bägge barnen skulle få komma samtidigt. Nu påpekar sköterskan att vi då tar för många tider. Varpå jag säger att jag har 2 barn och bor inte i Kramfors så jag vill att bägge ska få gå samtidigt... På NÅDER får vi komma halv tre med bägge2... Va??? Inte direkt så jag vill åka 2 gånger till KRamfors för att gå på VC för så kul är det INTE!

Av Evelina - 13 juli 2009 07:55

Om 1 vecka jobbar jag. Jag måste nog erkänna att det känns lite konstigt men det ska bli skoj med. Särskillt när man får lön :-)


Den här veckan har vi lite upptåg. Imorrn ska vi ev bort och på onsdag ska jag och barnen till Vix. Det ska verkligen bli kul både för oss och barnen. Vi tänkte nog åka på Birsta med för jag skulle behöva kolla lite på 1 affär sedan ska jag med på barnens hus och köpa ett nytt fäste till sufletten eftersom vår tydligen är trasig. Vagnen har hållit bra och vi har väl bara bytt några stackars grejor men det är ju ganska långt till Sundsvall för att köpa reservdelar......

Av Evelina - 12 juli 2009 19:22

Vilken otrevlig rubrik. Nej men det tänker säkert folk ibland :-) Detta handlar om morgondagen. Farmor har tydligen streptokocker och det är väl ganska troligt att smittan kommer härifrån. Barnen har ju vareit hängiga denna vecka så måste jag ju ringa VC imorrn. Peter jobbar så jag får åka själv med barnen vilket jag inte tänker göra. Är väl detta rubriken handlar om :-)


Men det är helt enkelt så att Agaton är dödligt rädd för doktorer och sjuksköterskor vilket gör det till en omöjlighet att åka med båda barnen. Tuva har inga större problem och jag har ingen tanke på att ge henne det heller så DÄRFÖR ska hon INTE följa med Agaton till doktorn! Så vi hoppas på en em tid så Peter inte behöver ta ledigt från jobbet


Inget fiske idag för Agaton har pendlat med lite feber hela dagen fast inte nbu ikväll så vi var till mina kusiner och fikade :-)

Ovido - Quiz & Flashcards