Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Evelina - 11 juni 2009 20:20

Verkar som att det inte blir någon stadsfest för oss. Jag och peter hade tänkt gå tillsammans men eftersom det inte finns någon barnvakt blir det inget. Känns ju såklart lite trist och Peter har bedyrat att jag kan gå själv men det känns väl inte så kul heller att han ska sitta hemma en fredag kväll själv med barnen.


Dessutom måste jag isåfall ta bilen för jag kan inte vara uppe till 2 på natten och sedan kliva upp kl 6 då funkar inte jag det kan jag lova..... Nåja jag tillbringar hellre min fredag kväll emd familjen men det hade varit riktigt skoj att träffa kompisarna. Nej vi kommer nog hyra film och ligga hemma i soffan och det är inte fyskam det heller :-)


MEN idag kom vinteroverallerna :-) Tuvas var inte alls så stor som jag trodde så förhoppningsvis blir den bra till vintern och även nästa :-)  Agaton är däremot ganska stor så vi får se om jag behöver en mindre i början av vintern.........

Av Evelina - 11 juni 2009 07:36

Ja nu hoppas vi att Peter får behålla jobbet. Ser väl ganska bra ut i alla fall. De har ju tidigare varit permitterade på fredagar men tydligen har deras grupp MYCKET jobb nu så de ska inte vara permitterade på fredagar längre så imorrn ska Peter jobba. Trist då jag planerat andra saker men jag får kanske ta med mig barnen istället.


Nästa tisdag får jag sommarlov (var tar tiden vägen?) :-) På onsdag  börjar PEter jobba heltid igen :-) Ikväll är det skolavslutning. Känns ju jättesorgligt måste jag säga. Men jag har världens bästa jobb! Trivs som fisken


Tuva är frisk idag men hon får vara hemma idag. Vi har ju tänkt köpa en studsmatta till henne och agaton  på jysk och förhoppningsvis får de hem den idag så då ska vi till Sollefteå!

Ovido - Quiz & Flashcards