Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Evelina - 29 juni 2009 19:45

Så har veckan börjat med en fin dag. På förmiddagen var vi hemma och väntade på att farmor skulle ringa. Vi lekte med Ella och Alvin och det var skoj att surra lite. Tuva har väl inte lika kul med dem som Agaton har.


Blev ingen tur till farmor idag och Tuva blev nog lite besviken men det gick över direkt när jag lovade att vi skulle åka och bada när Agaton vaknat. Sagt och gjort. Vi badade inte så länge men kul var det i alla fall!


Väl hemma åkte vi på konsum och sedan gjorde vi korvstronganoff. Kan säga att den mjölkfria matlagningsgrädden var bättre än grädden för den var riktigt äcklig!


Sedan gick jag och Agaton morundan och Peter och Tuva vattnade hos Laukkas sedan mötte de oss. Agaton pratar hela tiden kommer MÅNGA nya ord nu så det är kul. Försöker få honom att säga Tuva men det är omöjligt! Då säger han bara MAMMA :-)


Imorgon ska Tuva till farmor så det ser hon framemot. Ska bara packa ner badkläder till henne så vi inte glömmer det. Farmor granne LInus har en pool och där gillar Tuva att bada! DÅ ska jag och Agaton ta morundan på morgonen så får vi se vad det blir på kvällen istället


Peter har skaffat sig allergi medicin idag så det hoppas jag hjälper.

Ovido - Quiz & Flashcards