Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Evelina - 28 juni 2009 19:02

Vilken härlig dag!


Jag började dagen med morundan sedan har jag ju vägningsdag idag och resultatet var -0,7 totalt -1,4. Hade gärna fått vara mer men det komemr väl. Har nu kvar 7,8 kilo till mitt första mål!


Efter frukost åkte vi till Valasjön men det var inte så varmt på morgonen. Så när Agaton blev hungrig och Tuva blå så bestämde vi oss för att åka hem. Väl hemma åt vi lunch och sedan sov Agaton då låg jag och solade men det var äckligt varmt måste jag säga...


Sedan var vi till JOhan och maria och barnen lekte vi blev bjudna på glass. MUMS och så köpte vi vår nya dator så imorrn ska vi byta så nu ska jag skriva upp mina favoriter.


Vi ska nu ägna kvällen åt att paketera tradera försäljningar. Vi har sålt lite game cube spel och kläder 600 kr får vi in på det :-) Känns riktigt bra faktiskt.


Veckan som kommer ser väl rätt tom ut. Tuva ska sova hos farmor någon dag, jag ska försöka promenera alla dagar utom max en, på onsdag blir det grillafton på Kramm och på fredag ska vi fara på Dämsta och kolla/lyssna på Showbiz tänkte vi. Ananrs ska Peter jobba till 16 varje dag för de har MASSOR med jobb tydligen..... Det kunde han göra fram till semestern så det lät ju hoppfullt!

Ovido - Quiz & Flashcards